Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2021 07:49
Neville om fantastisk Tottenham-spiller: Han vil aldrig blive anerkendt

Gary Neville er fuld af beundring over for Tanguy Ndombélé, men han mener dog ikke, at Premier League er det rette sted for franskmanden.


Det er nu mere end to år siden, at Tottenham betalte et rekordbeløb for at få fingrene i Tanguy Ndombélé, men franskmanden har endnu ikke fået sit gennembrud i Premier League.

Skader og alt for svingende præstationer har gjort det svært for den tidligere Lyon-profil, som ellers har en stor stjerne hos Sky Sports-eksperten Gary Neville, der dog samtidig også kan se, hvorfor Ndombélé nok aldrig bliver anerkendt i Premier League.

- Jeg ved ikke, hvad du synes om ham. Det tror jeg ikke, at nogen ved. Han er en af de spillere, som man ser og tænker, at han er en fantastisk teknisk fodboldspiller. Han tager bolden i svære situationer, dribler med den og kommer forbi folk. Og så kan der gå fire, seks eller otte minutter, hvor man ikke ser ham, og man tænker over, hvor han blev af, fortæller Neville til Sky Sports.

Derfor mener Neville også, at Ndombélé vil passe bedre ind i en anden liga, hvor spillestilen er anderledes.

- Jeg kigger på Ndombélé og tænker, at der er mange spillere som ham i Spanien og Italien. Nogle gange passer de bedre ind i de ligaer. Jeg tror ikke, at han nogensinde vil blive fuldstændig anerkendt her, fordi han ikke passer ind i en position eller en type.

I weekenden startede Ndombélé på banen for Tottenham, hvor han gjorde en god figur gennem første halvleg, hvor The Lilywhites havde godt fat i Chelsea.

Efter pausen ændrede kampen imidlertid fuldstændig karakter, og sammen med resten af Tottenham-spillerne blev Ndombélé kørt over i sejren på 3-0 til The Blues.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE