AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 15:44
Neville fortæller: Derfor "nød" Sir Alex at give Chelsea en Guard of Honour

Phil Neville fortæller, at det næsten virkede til, at Sir Alex Ferguson nød at se sine spillere give José Mourinhos Chelsea-mandskab en Guard of Honour.


Pep Guardiola har bekræftet, at Manchester City giver Liverpool en Guard of Honour på The Etihad her til aften, og det bliver måske et wakeup-call for City-stjernerne.

Phil Neville kan i hvert fald genfortælle, hvordan Sir Alex Ferguson næsten nød at se sine spillere give Chelsea en Guard of Honour i 2005, for det skulle ses som en lærestreg.

Moralen var; Lad aldrig et andet hold tage din titel.

- Jeg kan huske, at vi skulle give Chelsea en Guard of Honour på Old Trafford, og det var næsten som om, Sir Alex nød det, fortæller Phil Neville til Premier League Productions.

- Det var næsten som om, han tænkte; "Det her kommer til at gøre ondt på jer, sådan at skulle se på et hold, der har taget jeres titel og nu kommer ud på jeres stadium, mens I skal klappe af dem.

- Det virkede til, at han så det som en motivationstaktik, så vi sikrede os, at det ikke gentog sig igen sæsonen efter.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED