AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
12:10:2017 11:16
Neville før Liverpool-kamp: Det er nu, Lukaku skal levere

Romelu Lukaku har muligheden for at bevise sit værd på øverste hylde, når Liverpool lørdag venter på Anfield.


Den belgiske målmaskine, Romelu Lukaku, har fået en drømmestart på livet som Manchester United-spiller, hvor han med syv mål ligger øverst på topscorerlisten i Premier League. 

I weekenden venter så sæsonens hidtil sværeste opgør, når Liverpool står klar på Anfield, og her skal Lukaku bevise sit værd, det mener den tidligere United-profil, Gary Neville: 

- Romelu Lukaku har fået en fantastisk start, hvor han flere gange har været med til at sikre de tre point, men det er i kampe som disse, han skal levere. 

- Da han spillede i Everton, præsterede han ikke særlig godt på Anfield, og det er nu afgørende for ham, at han tager et skridt op og viser sit værd. 

- En udebanekamp på Anfield er en af de hårdeste kampe, og han vil ikke få mange muligheder, så det er afgørende, at han slår til, når chancen byder sig. 

- Når man er i en klub, der har ambitioner om at vinde en masse trofæer, vil man som angriber blive bedømt på antallet af pokaler og på ens præstationer i de store kampe. 

Lukakus mange mål i ligaen har været med til at spille De Røde Djævle helt til tops i Premier League, hvor man deler førstepladsen med bysbørnene fra City. I Champions League har belgieren også vist sin målfarlighed med tre mål i de første to kampe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED