AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2020 18:58
Neville: Disse fem spillere har totalt ændret United

Gary Neville kan pege på fire profiler, som virkeligt har tilføjet noget tiltrængt kvalitet til Manchester United-truppen.


Paul Pogba, Mason Greenwood, Marcus Rashford , Anthony Martial og Bruno Fernandes har tilføjet Manchester United den kvalitet, som holdet desperat stod og manglede tidligere på sæsonen.

Det mener Gary Neville, der i dag ser et helt forvandlet Manchester United-mandskab, som med torsdagens sejr over Aston Villa udvidede sin stime til 17 kampe uden nederlag.

-  De tager kontrol over kampene, har bolden og udviser tålmodighed. De føler sig selvsikre nu efter at have fået kvaliteten fra Fernandes, Pogba, Greenwood, Martial og Rashford. De har så mange muligheder, og United ser formidable ud, siger Neville til Sky Sports.

Alt i alt er det svært ikke at være optimistisk, hvis man er Manchester United-tilhænger i øjeblikket. Særligt hvis man sammenligner med for et halvt år siden.

- For kort tid syntes man, der manglede en midtbane, og Pogba så ud til at ville forlade klubben. Man havde heller ikke en højrekant, men pludseligt dukker Greenwood op. Selv bagkæden, der har set lidt suspekt ud til tider, har strammet op, siger Neville.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED