Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2021 14:28
Neville: Dette er min drømmesigning for United

I en Q&A på sin egen Twitter-profil har Manchester United-legenden afsløret, hvem han håber på, at klubben kommer til at signe.


Gary Neville håber på, at Manchester United forstærker sig offensivt til sommer, men klubikonets drømmesigning er midterforsvareren Raphael Varane. Det fortæller Neville i en Q&A på sin Twitter-konto.

Det er meget muligt, at Neville får sit ønske opfyldt. Spansk presse skriver, at Real Madrid har accepteret, at de formentlig må sælge ham denne sommer, da franskmanden næppe kommer til at skrive under på en ny kontrakt. Manchester Evening News har ligeledes lagt op til, at Manchester United er vilde med tanken om at signe Varane, hvis chancen byder sig.

Men skal De Røde Djævle sikre sig succes, skal de flere signings på bordet, mener Neville. Han håber også, at klubben henter en spidsangriber samt en forward, der har sit udgangspunkt på højrekanten. Sammen med en midterforsvarer er det de tre positioner, Neville ønsker forstærket.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED