AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2020 09:52
Neville: Derfor minder Salah om Ronaldo - og Mané om Rooney

Gary Neville føler, Liverpool-stjernen minder ham om to af de største Manchester United-spillere gennem tiden.


Mohamed Salahs dræberinstinkt kom til skue sidste weekend, da egypteren reddede Liverpool alle tre points med sit hattrick mod Leeds United.

I perioder har det ellers været Sadio Mané, som er blevet fremhævet som Liverpools offensive MVP.  Gary Neville mener også, de begge to er klassespillere i deres egen ret, men Sky Sports-kommentatoren føler alligevel, at Salah kommer til at overgå senegaleseren på sigt.

-  Han og Mané minder mig omg Ronaldo og Rooney i midterne af 00'erne, men jeg tror, Salah kommer til at score flere mål. Årsagen er, at Salah minder om Ronaldo. De er anderledes oppe i hovedet, og det betyder alverden for dem, at de kan drage hjem efter kamp og føle sig som verdens bedste spiller, siger Neville til Sky Sports.

- Mané minder mere om Rooney i den forstand, at de føler, holdet skal vinde. De vil give deres alt og kæmpe for deres holdkammerater, hvilket Salah og Ronaldo ikke gjorde på samme måde.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED