Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 21:43
Neville: Arteta har fået nok - der er en 'mafia' i Arsenal

Gary Neville tror, at der er en gruppe spillere i Arsenal-truppen, som ikke fungerer med Mikel Arteta.


I Sky Sports' Monday Night Football er Gary Neville som altid gæst, og denne mandag er ingen undtagelse.

Her havde man bl.a. fokus på kampen mellem Arsenal og Liverpool, som Klopps tropper vandt 3-0. 

Gary Neville fortalte her til aften, at han normalt vender hurtigt hjem, når optagelserne er slut, men efter kampen måtte han bruge lidt tid på at tænke på, hvad der sker i Arsenal. 

I de seneste år har han set hold, hvor nogle spillere ikke er tilfredse og spiller mod manageren, og han tror, at det muligvis er tilfældet i Arsenal lige nu. 

- Jeg må sige, at der er spillere på den offensive del af banen, som ligner en lille mafia. Det lignede, at den gruppe spillere ikke var trygge - som om der er knas i forholdet med manageren, siger Gary Neville til Sky Sports og tilføjer:

- Manageren (Mikel Arteta, red.) lignede også en, der havde fået nok af dem. Han havde det blik i sine øjne. Det er et instinkt, men vi har været i fodbold i lang tid til at vide, hvornår en gruppe spillere ikke er interesseret, lyder det fra Gary Neville.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED