AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 09:31
Neville advarer Greenwood: Lad være med at gøre som dette United-talent

Gary Neville sender en lille advarsel til Mason Greenwood om, at han bliver nødt til at knokle på for at indfri sit potentiale.


Mason Greenwood viste med sit åbningsmål mod Brighton tirsdag, hvorfor han i øjeblikket betragtes som et af verdens allerstørste talenter.

Men selvom alt ser lyst ud for den 18-årige angriber, der nu har scoret 13 mål i alle turneringer for Manchester Uniteds førstehold i denne sæson, så maner Gary Neville til besindighed.

Manchester United-legenden opfordrer i hvert fald Greenwood til at knokle videre, for man har tidligere set det ende galt for klubbens unge talenter, selvom de fik en lovende start for førsteholdet.

Særligt Adnan Januzaj er et eksempel på det.

- Vi har set, hvordan Manchester United har haft held med at bringe Rashford igennem med succes, men hvis I husker Januzaj, så var forventningerne til ham også tårnhøje, siger Neville til Sky Sports.

- Derfor skal Greenwood forblive fokuseret, holde fødderne på jorden og arbejde hårdt. Han har alt, der skal til og talentet, så han bliver virkelitg spændende at følge.

Belgiske Januzaj spiller i dag for Real Sociedad, hvor han er relativt fast mand i startelleveren.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED