Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Neuers afløser i Bayern kan være fundet

Af Morten Bruun Jørgensen
12.04.2024 Kl. 15:39

Manuel Neuers lange og enormt flotte karriere nærmer sig en afslutning. 

Den tyske målmand er for nylig blevet 38 år, og han har kun lidt over ét år tilbage af sin kontrakt med Bayern München. 

Efter 20 år på topplan kan karrieren måske være slut i sommeren 2025. Det lader Bayern München dog til at være forberedt på. 

For klubben har netop tegnet en lang kontrakt med Alexander Nübel. Den 27-årige keeper havde udløb med Bayern München i sommeren 2025, men nu har han fået aftalen forlænget til 2029. 

Det oplyser Bayern München på sin hjemmeside. 

I samme ombæring fortsætter han med at være udlejet til Stuttgart. Lejeaftalen løber frem til sommeren 2026 – men der er dog mulighed for, at Bayern München kan kalde ham tilbage i 2025, skriver Fabrizio Romano. 

Noget kan altså indikere, at Bayern München ser Nübel som en potentiel afløser for Neuer. 

Fra ledelsen i Bayern München høster Nübel også mange rosende ord. 

– Vi er tilfredse med, at vi kunne lave en lang kontrakt med Alexander Nübel. Han har udviklet sig sublimt over de seneste år og er blandt Tysklands bedste målmænd, siger sportsdirektør Max Eberl. 

– Han kan fortsætte med at spille på højt niveau hos VfB Stuttgart. Bayern er rigtig godt stillet både nu og i fremtiden på målmandsfronten med Manuel Neuer, Sven Ulreich, Daniel Peretz og Alexander Nübel.

Nübel er noteret for fire førsteholdskampe for Bayern München. Undervejs har han været udlejet i to sæsoner til Monaco og nu til Stuttgart, som præsterer fantastisk i Bundesligaen denne sæson. 

LÆS OGSÅ: Klopp reagerer på choknederlag

Annonce