AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2020 21:48
Nervøs Neville: Uniteds målmandssituation et stort problem

Dean Henderson er kommet tilbage til Manchester United for at kæmpe med David de Gea, og det kan blive et problem forudser klublegenden Gary Neville


David de Gea er de seneste par sæsoner kommet under voldsom beskydning efter i en lang årrække at have været blandt Premier Leagues absolut bedste målmænd. Men en lang række halvdårlige præstationer og drop har åbnet debatten om, hvem der skal være Manchester Uniteds førstevalg i målet. 

Mange fans af The Red Devils ville således foretrække, at tilbagevendte Dean Henderson overtog førstekeeper-rollen på Old Trafford. Englænderen gjorde det i sidste sæson stærkt på leje hos Sheffield United.

Men den usikre situation kan blive yderst problematisk for manager Ole Gunnar Solskjær og United. Det advarer klublegenden Gary Neville nu om.

- Tanken om, at Dean Henderson bare kommer ind og erstatter David de Gea som førstevalg i Manchester United - det kommer ikke til at ske. Jeg kan garantere, at det ikke kommer til at ske. 

- For mig, står der 'problem' skrevet hen over det her.

- Det sted på banen, hvor du har mest brug for stabilitet og konsistens, er ved målmanden. Du skal vide, hvem din nr. 1 er. Man kan ikke flipfloppe mellem to, det virker overhovedet ikke. Jeg har aldrig set det fungere på hverken klub- eller landsholdsplan, når der skal vælges mellem to målmænd, udtaler han ifølge Manchester Evening News.

Manchester United starter deres Premier League-sæson mod Crystal Palace den 19. september.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED