AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 14:41
Nej tak til kinesiske penge: Benteke vil blive i Crystal Palace

Muligheden for at komme til Kina er tilsyneladende ikke tillokkende for Christian Benteke, der hellere vil blive i Crystal Palace.


Tirsdag rapporterede the Times, at Crystal Palace havde modtaget et bud på £15 millioner fra den kinesiske klub, Shandong Luneng.

Historien har vist, at Premier League-spillere, der har haft muligheden for at tage til Kina, som regel ikke har tøvet med at rejse sydpå for at tjene store penge. Se på Ramires, Graziano Pelle og senest Marouane Fellaini.

Den lyst lader Christian Benteke dog ikke til at have, selvom han endda kunne blive holdkammerat med landsmanden Fellaini i den kinesiske klub.

Ifølge Goal er Christian Benteke opsat på at blive i Crystal Palace på trods af den kinesiske interesse. Han vil blive ved med at bo i London, og han vil have mere tid til at bevise sig selv over for Roy Hodgson efter to år med store spillemæssige udfordringer.

I løbet af denne sæson har den store, belgiske angriber blot spillet 19 kampe, hvor han kun har scoret én gang, og det var kun i hans første sæson hos the Eagles, at han har vist sig at være pengene værd efter sit skifte fra Liverpool.

Tilbage i 2016 betalte Crystal Palace således £27 millioner for den 28-årige angriber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED