AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2022 15:46
Nedtur for PL-dansker: "Det er meget frustrerende"

Det bliver ikke til meget spilletid for den danske midtstopper, og det frustrerer ham.


Der er efterhånden mange danskere i Premier League, hvor flere af de danske spillere har stor succes.

Det er dog ikke tilfældet for Jannik Vestergaard i Leicester, som ikke får meget spilletid.

Trods meldinger om et potentiel Leicester-exit i sommerens transfervindue, så endte han med at blive på King Power Stadium, og derfor skuffer det ham også, at han ikke får chancen for at vise sine kvaliteter.

- Det er en meget frustrerende situation for mig i Leicester lige nu – ligesom det generelt resultatmæssigt er en frustrerende tid for klubben, siger Jannik Vestergaard i et interview med BT.

- Personligt er det decideret skuffende, at jeg ikke har fået chancen i ligaen, fordi jeg havde en god pre-season, hvor jeg fik meget spilletid i testkampene, hvor det gik godt for mig – og hvor jeg kom i supergod form til Premier League-starten, lyder det fra danskeren.

Den 30-årige midtstopper har spillet en enkelt kamp denne sæson, og det var i Carabao Cuppen mod Stockport.

Den manglende spilletid har resulteret i, at Jannik Vestergaard ikke er blevet udtaget af Kasper Hjulmand til de kommende landsholdskampe i Nations League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE