AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2022 10:54
Næstlaveste seertal mod Tunesien ud af Danmarks seneste 11 slutrundekampe

Der var ikke særlig mange, der så Danmarks kamp mod Tunesien i forhold til, hvad der har været standarden ved de seneste slutrundekampe.


983.000.

Så mange så Danmark spille mod Tunesien tirsdag med kampstart klokken 14.00.

Det tal er det næstlaveste, som Danmark har haft til de 11 seneste slutrundekampe, viser tal som freelance-journalisten Anders Dehn har fundet frem.

Når man skal vurdere disse tal er det vigtigt at have for øje, at der er stor forskel på, om en kamp bliver spillet klokken 14.00 eller om aftenen, som Danmarks VM-kampe har for vane.

Traditionelt set er der flere, der ser fjernsyn om aftenen end midt på eftermiddagen, hvor mange fortsat er på arbejde.

Tallene fra Anders Dehn viser, at det kun var den anden puljekamp mod Australien ved VM i 2018, som havde færre seere end tirsdagens opgør mod Tunesien. Dengang så 939.000 med.

Til gengæld var der mere end 2,2 millioner seere, da Danmark i sommeren 2021 spillede EM-semifinale mod England.

Danmarks næste kamp ved dette VM er lørdag klokken 17.00 mod Frankrig, hvor der må forventes at være en del flere seere end mod Tunesien.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE