AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2019 17:00
Næstformand: Pellegrini afgør Arnautovic' West Ham-fremtid

Det bliver manager Manuel Pellegrini, som skal træffe en beslutning omkring Marko Arnautovic' fremtid, fastslår West Hams næstformand, Karren Brady.


Marko Arnautovic var på vej til Kina i vinterens transfervindue, men den østrigske angriber blev i West Ham og scorede siden fem gange i 14 kampe efter årsskiftet.

Arnautovic underskrev endda også en ny kontrakt, som løber frem til sommeren 2023, men det er ikke ensbetydende med, at østrigeren bliver så længe. Næstformand Karren Brady fortæller således, at det bliver manager Manuel Pellegrini, som skal træffe en beslutning omkring profilens fremtid.

- Det er det samme med alle spillere. Deres fremtid i klubben afhænger af manageren. Ikke af ejeren, ikke af bestyrelsen og helt sikkert ikke af mig.

- Hvis han beslutter, at han vil holde ham i klubben og tilbyde ham en ny kontrakt, som han gjorde for nogle måneder siden, er det sådan, det bliver. Hvis han beslutter, at han vil af med en spiller, er det sådan, det bliver. Bestyrelsen støtter bakker op om hans beslutning, og det er sådan, det skal være, udtaler Brady til Sky Sports.

Arnautovic noterede sig for i alt ti scoringer i 28 Premier League-kampe i sæsonen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED