AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2023 09:14
Næsten enige: PL-klubberne vil forbyde specifik sponsor på trøjen

De er nu blevet enige om at forbyde en specifik sponsor.


Premier League-klubberne er på vej til at blive enige om at forbyde spilfirmaer, om at reklamere på forsiden af deres trøjer.

Det oplyser The Times.

Forslaget, som indebærer, at sponsorering af spilleselskaber på trøjen på forsiden af trøjen skal forbydes, men at ærmeaftaler stadig er tilladt, er på dagsordenen for en aktionærmøde for topklubberne i dag, torsdag. 

Her er det underforstået, at Premier League-klubberne vil støtte forslaget for at undgå regeringens lovgivning, der helt forbyder reklamer for spil og gambling.

Otte af de 20 Premier League-klubber har et spilfirma som trøjesponsor, men nogle af aftalerne, herunder Newcastle og Fulham, udløber efter indeværende sæson.

Ingen af Big Six-klubberne har en aftale med spilfirmaer på trøjen.

Til sidst skriver The Times, at bettingfirmaer normalt er de mest lukrative sponsorpartnere og er de hurtigste til at indgå aftaler med nyoprykkede klubber.

Hvis man dropper den type sponsor på trøjen, så vil det angiveligt betyde en indkomstnedgang på £5-10 millioner pr. sæson.

LÆS OGSÅ: Storklub har afgivet kæmpe bud på Bellingham


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE