AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 10:34
Næste i rækken: Manchester City kan se frem til transferforbud

Manchester City vil efter sigende blive tildelt et transferforbud inden for de nærmeste dag.


Tidligere på måneden blev Chelsea tildelt et transferforbud i de næste to transfervinduer, og næste klub, der kan få et transferforbud, er Manchester City.

Tilbage i november sidste år berettede Politiken - efter dokumenter fra Football Leaks - at der blev indgået en juridisk bindende aftale mellem Manchester City og FC Nordsjælland, der er gældende frem til den 22. april i 2020. 

Disse skjulte aftaler skulle angiveligt betyde, at klubbens afrikanske spillere fra fodboldakademiet Right to Dream vil være brikker i et økonomisk spil. 

I aftalen forpligtede FC Nordsjælland-ejer og formand Tom Vernon sig til, at den danske klub skulle afgive talenter fra Right to Dream-akademiet i Ghana til Manchester City uden omkostninger for de engelske giganter. 

George Davies fra Sierra Leone og Dominic Oduro skulle efter sigende have skiftet til Manchester City og spillet kampe for deres ungdomshold, før de blev 18 år, og det er et brud på reglerne. 

Nu melder den engelske avis, The Sun, at det får konsekvenser for Manchester City.

FIFA mener, at Manchester City er gået over stregen, og inden for nærmeste vil blive tildelt et transferforbud, som er lig med Chelseas, hvor de ikke må registrere spillere i de næste to transfervinduer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED