Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2020 14:59
Næppe en populær transfer: Arsenal har Chelsea-profil på ønskesedlen

Sky Sports erfarer, at Mikel Arteta har en Chelsea-spiller på listen over mulige signings i dette transfervindue.


Arsenal har Jorginho på listen over midtbanespillere, som The Gunners gerne vil forstærke sig med i dette transfervindue, erfarer Sky Sports torsdag eftermiddag.

Det er ikke ensbetydende med, at Arsenal har opgivet at signe hverken Thomas Partey eller Houssem Aouar, som sikkert begge lyder som mere sexede signings end Jorginho. Chelsea-spilleren er bare endnu et navn på listen over mulige forstærkninger.

Jorginho har spillet i begge sæsonens Chelsea-kampe, men der har været en del spekulation om, hvorvidt den italienske midtbanespiller havde en fremtid for Frank Lampards Chelsea-mandskab.

Interessen fra Mikel Arteta kan måske spores tilbage til spanierens tid som assistenttræner i Manchester City. The Cityzens var længe på kanten til at signe Jorginho, men Chelsea kaprede i sidste ende handlen i sommeren 2018.

Dengang betalte Chelsea omkring £52 millioner for italieneren, som endnu har tre sæsoner tilbage på sin kontrakt med klubben. Derfor er det svært at forestille sig, hvordan Arsenal skulle kunne få særligt stor rabat på Jorginho i forhold til prisen, Chelsea i sin tid betalte.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED