AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:06:2019 21:42
Når Wan-Bissaka er på plads: Solskjær jagter stopper og midtbanespiller

Aaron Wan-Bissaka bliver formentlig præsenteret i Manchester United inden længe, og derfor har Ole Gunnar Solskjær sat jagten ind på en stopper og en central midtbanespiller.


Manchester United er længe blevet sat i forbindelse med Crystal Palaces Aaron Wan-Bissaka, og backen forventes præsenteret i United inden længe.

Ifølge Daily Mirror kan Wan-Bissaka blive præsenteret så tidligt som i næste uge, og derfor er Ole Gunnar Solskjær begyndt at kigge efter forstærkninger til andre positioner. Daily Mail erfarer således, at det nu gælder en stopper og en central midtbanespiller.

United er til midterforsvaret blev sat i forbindelse med Ajax' Matthijs De Ligt, men hollænderen meldes tæt på Juventus. Harry Maguire har også været nævnt, men United har imidlertid ikke været villige til at betale de £90 millioner, som Leicester forlanger.

Hos West Ham har man også forhørt sig omkring Issa Diop, men Ole Gunnar Solskjær er nu begyndt at lede efter alternativer, lyder meldingen fra det engelske medie.

På den centrale midtbane sendes Declan Rice, Sean Longstaff og Adrien Rabiot til klubben på rygtebasis, men også denne trio får De Røde Djævle svært ved at sikre sig, hvorfor der venter den norske manager et stort arbejde i jagten på yderligere forstærkninger.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED