Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2022 16:36
Muligt PL-comeback: Topklub snakker med Costa

Efter at være blevet fristillet af Atlético Mineiro er Diego Costa nu uden kontrakt, og det har en af topklubberne i Premier League udnyttet.


Som fri spiller har 33-årige Costa vakt interesse hos flere klubber, og ifølge GOAL har London-klubben Arsenal haft en snak med den spanske angriber. Der er endnu intet officielt forslag om en kontrakt fra Arsenal.
 
De brasilianske klubber Corinthians og São Paulo holder også øje med Costa. 
 
Det blev ikke til den store Costa-succes i Atlético Mineiro, hvor det i blot 19 kampe blev til fem mål og én assist. 
 
Arsenal har været sat i forbindelse med flere januar-handler, hvor særligt Dusan Vlahovic er rygtet til London-klubben. Her har Arsenal angiveligt fået accepteret et bud på den serbiske bomber.
 
Mikel Arteta har generelt ikke lagt skjul på, at klubben står klar til at handle, hvis de rigtige muligheder byder sig - og nu kan Costa hentes på en fri transfer. 
 
Diego Costa har tidligere været i Premier League, hvor han tørnede ud for Chelsea i perioden 1. juli 2014 til 1. januar 2018. 
 
Hos The Blues spillede Costa 120 kampe, scorede 58 mål og assisterede 24 gange. 
 
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE