AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2022 20:29
Muligt januarskifte: Conte og Tottenham har talt med Inter-stjerne

Han er en af Antonio Contes favoritter.


Tottenham viser fortsat interesse for Antonio Contes yndlingsspiller Stefan de Vrij.

De Vrij har kontraktudløb hos Inter efter indeværende sæson, og det har ført til spekulationer om hollænderens videre fremtid.

Football Insider kan dog erfare, at Conte allerede har talt med spilleren angående om et muligt skifte i det kommende transfervindue i januar.

Tottenham er på udkig efter en ny forsvarsspiller i januar, hvor man specifikt søger efter en forstærkning til de nuværende midtstoppere.

De Vrij har fået at vide af Inter, at han vil blive tilbudt en ny aftale på Giuseppe Meazza, men klubben er altså angiveligt endnu ikke kommet med noget udspil.

Med det snarlige kontraktudløb in mente, kan Tottenham sandsynligvis hente Stefan de Vrij til en nedsat pris i januar.

Sidste år forsøgte Tottenham ligeledes at hente De Vrij, men her var Inter ikke interesseret i et salg, og så endte klubben fra den engelske hovedstad med at købe Clement Lenglet, der indtil videre ikke har været en åbenbaring på Tottenham Hotspur Stadium.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE