AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 21:46
Muligt gennembrud: Benitez og Newcastle forhandler ny kontrakt

Rafa Benitez indrømmer, at han ønsker at blive i Newcastle United, og de to parter forhandler i øjeblikket om en ny kontrakt.


Der er ingen tvivl om, at Rafa Benitez er en populær herre i Newcastle, men spanierens kontrakt udløber til sommer, og Newcastle-ejer Mike Ashley har ikke ligefrem ry for at åben for forhandling. 

Nu ser det dog ud til, at der er et snarligt gennembrud på vej i forhandlingerne. Rafa Benitez indrømmer, at han i øjeblikket forhandler med The Magpies om en ny kontrakt. 

- Vi har haft samtaler i et stykke tid. Mit svar er altid det samme. Vi skal have et møde i næste uge forhåbentligt, og så må vi se, hvor det bærer hen, sagde Benitez ifølge Sky Sports

- Jeg vil gerne forlænge. Jeg kan se et potentiale i denne kæmpe klub, og og jeg håber, vi kan gøre tingene på en måde, som er god for alle, så vi kan komme fremad.

Benitez ønsker angiveligt at få flere penge mellem hænderne på transfermarkedet, så de kan konkurrere med om de europæiske pladser, og det er formentlig det, som han forhandler med Ashley om. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED