Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 11:33
Muligt danskerskifte: Jonas Wind på blokken hos Big Six-klub

Jonas Wind tiltrækker interesse fra Premier League, og nu er en af Big Six-klubberne også interesseret. Det skriver den danske journalist, Søren Sorgenfri.


Et stort Premier League-skifte kan være under opsejling.

Jonas Wind er tidligere blevet kædet sammen med et skifte til Premier League med West Ham som mulige bejler, men de er ikke de eneste. 

Tottenham er også inde i billedet om FC København-angriberen. Det skriver den danske journalist, Søren Sorgenfri, i sin transferklumme på NordicBet.

- Jonas Wind er ligeledes på blokken i Tottenham samt tidligere skrevet West Ham. Flere tyske klubber har forhørt sig, men et begyndende prisniveau på 15 millioner euro udelukker de facto de håbefulde tyskere, skriver Søren Sorgenfri.

Med et kæmpe udstillingsvindue forude - i form af EM-slutrunden - kan interessen muligvis blive endnu større i den danske angriber, hvis han gør det godt. 

Deltag i vores konkurrence på Instagram om 36.000 FIFA Points:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED