AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:06:2023 11:54
Muligt chokskifte: Her kan Hazard skifte til

Eden Hazard overvejer i øjeblikket et overraskende skifte.


Det kom som noget af en overraskelse, da det forleden kom frem, at Eden Hazard og Real Madrid ophævede kontrakten, selvom belgieren havde et år tilbage af sin kontrakt.

Den 1. juli står den belgiske landsholdsspiller dermed uden klub.

 

Ifølge flere spanske medier overvejer den tidligere Chelsea-stjerne at stoppe karrieren, men han overvejer i øjeblikket sine muligheder.

En af mulighederne er at skifte til den canadiske MLS-klub Vancouver Whitecaps FC.

I sin tid hos Real Madrid blev Eden Hazard i flere omgange også rygtet tilbage til Premier League, men i denne omgang lader det ikke til, at der er den store interesse fra det engelske.

Det rygtes også, at belgieren har tilbud om at komme til Saudi-Arabien, som gør deres helt store indtog på transfermarkedet.

Tirsdag blev Karim Benzema bekræftet som ny spiller for Al-Ittihad, og det rygtes også, at N'Golo Kanté, Adama Traore og Wilfried Zaha kan være på vej til den saudiske liga.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Politianmeldelse: United-spiller anklaget for vold og trusler

2. PL-stjerne skal vælge mellem Manchester United og Liverpool

3. Fem grunde til at Højlund skal tage til Manchester United

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE