Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Mulig transferrekord: Her er prisen på Serie A-stjerne

Af Jeppe Augustsen
22.03.2023 Kl. 14:42
Det bliver en dyr omgang, hvis man vil have fingrene i Victor Osimhen.

En af de mest hotteste spillere lige nu er Victor Osimhen fra Napoli.

Den 24-årige nigerianer har nettet 21 gange i Serie A denne sæson og har dermed en afgørende betydning for deres fantastiske sæson, hvor de ligger nummer et i ligaen og er også i Champions League-kvartfinalen. Her skal de møde AC Milan.

Præstationerne har også fået de europæiske storklubber op af stolen, og det meldes, at især Manchester United er interesseret i Victor Osimhen.

Erik ten Hag har det efter sigende som en prioritet at hente en ny topangriber til sommer, og Victor Osimhen er altså et af de få navne, der ligger på de øverste pladser på ønskelisten.

LÆS OGSÅ: Dansk PL-stjerne åbner døren for sommerexit

Men Napoli ved også godt, at de sidder med gode kort på hånden ved et potentielt sommersalg, og derfor har de heller ikke tænkt sig at slippe ham billigt. 

Ifølge lokalemediet Il Mattino vil det kræve €150 millioner at løsrive ham fra sin kontrakt med Napoli, som står til at udløbe i 2025.

Prisen svarer til 1,1 milliarder kroner, og ender han med at blive solgt for det beløb til Manchester United eller en anden engelsk klub, vil han blive den dyreste signing i Premier Leagues historie.

I januar tog Enzo Fernandez den rekord til sig, da han blev solgt for omkring 900 millioner kroner ved sit skifte til Chelsea.

Annonce