AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2019 20:18
Mulig rekord: Liverpool kan komme til at betale dyrt for engelsk stortalent

Liverpool vil forsøge at nå til enighed med Fulham om en pris for Harvey Elliott, men det kan ende med at koste the Reds særdeles dyrt - og en mulig rekord kan stå for fald.


Det er allerede flere måneder siden, at Harvey Elliott sluttede sig til Liverpool, men the Reds er fortsat ikke enig med Fulham om en pris for teenageren.

Da midtbanespilleren ikke var på en professionel kontrakt i London-klubben, kunne Liverpool hente ham ved blot at betale en kompensation. Indtil videre er de to klubber dog ikke blevet enige om, hvor meget Fulham skal have.

Ifølge Football Insider kræver Championship-klubben mere end 61 millioner kroner for Harvey Elliott, og i et forsøg på at løse stridigheden vil Liverpool nu forsøge sig med at strikke en ny aftale sammen, så klubskiftet ikke ender med at ende for en domstol.

Det kan vise sig at blive ny rekord for den højeste kompensation nogensinde. Tilbage i 2015 måtte Liverpool af med omtrent 69 millioner kroner for at hente Danny Ings i Burnley.

Fulham er desuden også meget opsat på at få en videresalgsklausul, der kan potentielt set kan vise sig at blive særdeles værdifuld, hvis Liverpool engang i fremtiden kan sælge kantspilleren for et stort millionbeløb.

Harvey Elliott har allerede spillet to gange for Liverpool, selvom han blot er 16 år gammel.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED