AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:01:2023 09:28
Mourinho vil tilbage til Premier League

Jose Mourinho drømmer angiveligt om at vende tilbage til det engelske.


Chelsea, Manchester United og Tottenham.

Det er de seneste tre Premier League-klubber, som Jose Mourinho har stået i spidsen for. 

I dag er han til at finde i den italienske hovedstadsklub, AS Roma, men det forlyder nu, at portugiseren gerne vil tilbage til Premier League. Det skriver Daily Mail.

Ifølge den engelske avis har Jose Mourinhos repræsentanter meddelt Chelsea, at han står klar, hvis de ønsker en ny mand ved roret. Boehly & Co. har dog informeret dem, at Graham Potter er deres mand, som det ser ud lige nu. 

Jose Mourinho er efter sigende ikke tilfreds med den økonomiske opbakning i AS Roma, og derfor vil han gerne tilbage til Premier League, hvor de økonomiske aspekter er noget anderledes. 

Avisen beretter også, at portugiserens kone og børn stadig bor i London, og det gør kun Premier League endnu mere attraktiv for ham.

Jose Mourinho skulle dog ikke være interesseret i at forlade den italienske klub midt i sæsonen, og derfor er en retur tilbage til Premier League mest sandsynlig.

LÆS OGSÅ: Rygtebørsen: Prisen er sat på Chelsea-stjerne

LÆS OGSÅ: Avis kårer: Her er verdens 10 bedste fodboldspillere


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE