AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2020 09:00
Mourinho: Vi kan vinde trofæer med mig som manager

José Mourinho mener, at Tottenham kan vinde trofæer med ham som manager - men det vil tage tid, inden klubben er med helt i toppen.


Det vil tage tid at bygge Tottenham op til at blive en klub, der kan vinde trofæer, men José Mourinho mener, at han er den rigtige mand til at gøre det.

Portugiseren bruger Liverpool under Jürgen Klopp som et eksempel på, at det tager tid.

- Fire år, fire sæsoner. De købte en af verdens bedste målmænd, en af verdens bedste midterforsvarere og så videre, siger Mourinho ifølge The Mirror.

I første omgang har Mourinho kontrakt med Tottenham frem til sommeren 2023, og når den aftale slutter, vil han have været næsten fire år i London-klubben.

- Jeg er fokuseret på min treårige kontrakt. Jeg mener, at vi kan vinde trofæer i min treårige periode. Hvis vi ikke gør det, men klubben gør det i den nye æra, hvis jeg kun er her i tre år, vil jeg være glad for det. Jeg arbejder for klubben.

Tottenham er lige nu nummer ni i Premier League. I morgen møder klubben Arsenal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED