AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 18:40
Mourinho: Tottenham har ikke brug for store investeringer

José Mourinho mener ikke, at Tottenham har brug for at handle stort ind og ændre meget i truppen.


Det ligner ikke, at Tottenham formår at kvalificere sig til Champions League næste sæson. Men det kommer ikke til at få den helt store indflydelse for, hvad der sker med truppen.

For José Mourinho mener ikke, at der skal ske de helt store ændringer med den spillertrup, han har til rådighed i øjeblikket. Og samtidig hæfter portugiseren sig ved, at han vil det samme som klubbens bestyrelsesformand.

- De to gode ting er, at Hr. Levy vil, hvad jeg og fansene vil, hvilket er at vinde fodboldkampe og forsøge at vinde trofæer, siger Mourinho ifølge ESPN.

- Det er den første gode ting, og den anden gode ting er, at vi ikke mangler meget. Vi mangler ikke mange spillere. Vi har ikke brug for store investeringer. Det er ikke vores profil som klub – med eller uden COVID, med eller uden Champions League.

- Det er lige meget, hvad der sker i tabellen. Vi vil arbejde på at forbedre vores trup, hvilket er det, vi vil.

I januar havde Mourinho sit første transfervindue som manager for Tottenham. Her hentede klubben både Steven Bergwijn og Gedson Fernandes.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED