Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2021 11:38
Mourinho: Tottenham har deres egen "Rashford" nu

Tottenham-træneren mener, stortalentet Dane Scarlett minder om Manchester United-stjernen.


Han er endnu kun 16, men Dane Scarlett stod registreret for én assist, da dommeren onsdag aften fløjtede af i Tottenhams 4-0 sejr over Wolfsberger. Potentialet er til at se, og José Mourinho mener selv, at han i Scarlett har en spiller, som minder om Marcus Rashford fra Manchester United.

- Han er en diamant og en ung knejt med et utroligt potentiale. Han har trænet mange gange med førsteholdet, og det giver ham en anden personlighed. Han er stadig kun 16, snart 17, og jeg tror, han bliver førsteholdsspiller i næste sæson, for hans talent er utroligt, sagde Mourinho efter kampen ifølge The Express.

- Han er en angriber, en 9'er, men jeg har spillet ham på siderne magen til måden, Marcus Rashford bliver brugt på, og Scarlett er utrolig skarp til at tilpasse sig.

Samlet set slog Tottenham Wolfsberger 8-1 over to opgør og er dermed sikkert videre til næste runde i Europa League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED