AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 10:49
Mourinho til kritikerne: I kan ikke sammenligne os med tidligere legendariske United-hold

United-træneren mener ikke, det er fair at sammenligne hans nuværende mandskab med tidligere tiders store Manchester United-hold.


José Mourinho mener ikke, man kan sammenligne hans nuværende trup med bedre tiders Manchester United-mandskaber som dét, Roy Keane, Ruud Van Nistelrooy eller Nemanja Vidic var del af.

Gårsdagens remis mod Arsenal på Old Trafford var et lille lyspunkt i forhold til den seneste tids præstationer, som har fået stor kritik i medierne.  Det synes Mourinho dog ikke er fair.

- Jeg er uenig med de folk, som forsøger at sammenligne dette hold med tidligere hold som Roy Keanes, Ruud Van Nistelrooys og Nemanja Vidic'.  Giv os en chance og noget tid, sagde Mourinho ifølge Daily Mail efter opgøret mod The Gunners.

Kampen satte i den grad fokus på både Manchester United og Arsenals skrøbelige defensiver, hvor to graverende fejl kostede The Red Devils dyrt.  Overordnet set var United-manageren dog godt tilfreds med, at hans spillere viste hjerte på banen.

- Jeg er glad for den sjæl og hjerte, som spillerne lagde i indsatsen, men vi er ikke konsistenten eller sammenhængende. Vi spillede 2-2, men scorede selv fire mål.  Vi begik som altid fejl, og det betalte vi for,  konstaterede Mourinho. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED