AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2020 10:34
Mourinho sviner FA: De har ikke forstand på noget

Jose Mourinho er ude med sviner til det engelske fodboldforbund efter straffen til Eric Dier.


Tidligere på ugen troede Jose Mourinho ikke, at Eric Dier ville blive straffet for episoden mod Norwich tilbage i marts, hvor han konfronterede en fan på tilskuerpladserne.

Sådan gik det ikke.

I går blev Eric Dier idømt fire spilledages karantæne samt en bøde på £40,000.

Til gårsdagens pressemøde ville Jose Mourinho ikke udtale sig, fordi det formentlig selv vil bringe ham i fare, men nu er han kommet med en skjult sviner til det engelske fodboldforbund.

- Spillere er mennesker, og trænere har følelser. Vi kan ikke lide at tabe. Et nederlag sætter en træner i en sværere situation end en spiller. Det er et svært job, men vi elsker det. Min følelse er, at i størstedelen af disse sage bliver ikke beskyttet af de personer, der sidder med magten og ikke hører til i denne verden, siger Mourinho ifølge Mirror.

- Den følelse sidder jeg med. Magtfulde personer, som ikke hører til denne stamme og ikke har følelser. De har ikke den 'know-how', og det er meget svært at lede noget, når man ikke har den fjerneste forstand på, hvad man leder, lyder det fra Mourinho.

Den fan, som Eric Dier konfronterede, skulle efter sigende have bedt om et møde med Tottenham-spilleren for at undskylde sin opførsel.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED