Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:04:2021 09:25
Mourinho stikker til Solskjær: Sir Alex ville være uenig med ham

Jose Mourinho stikker til Ole Gunnar Solskjær forud for weekendens opgør.


Til gårsdagens pressemøde fortalt Ole Gunnar Solskjær, at det ikke var så vigtigt for ham at bringe et trofæ til Old Trafford.

Nordmanden føler mere, at det er vigtigt, at udviklingen går i den rigtige retning.

Disse udtalelser blev Jose Mourinho spurgt ind til forud for weekendens opgør mellem de to mandskaber, og han er ikke helt enig i Ole Gunnar Solskjærs syn på det.

- Det er hans mening. Jeg er ret sikker på, at Sir Alex havde en anden mening omkring det, men jeg respekterer Solskjærs tanker. Jeg ser lidt anderledes på det, siger Mourinho ifølge GOAL.

- Man er fri til at tænke, fri til at have sine idéer, og hvis det er hans holdning, er det helt fint med mig, men jeg gentager - hans tidligere boss (Sir Alex Ferguson, red.) og den største i Premier Leagues historie havde et andet syn på det, lyder det fra Tottenham-manageren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED