Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:04:2021 08:56
Mourinho skyder tilbage: Er bedøvende ligeglad med Pogba-kritik

Jose Mourinho svarer igen på Paul Pogbas kritik af managerens ledelsesstil, som ikke rører ham.


Tottenham-manager Jose Mourinho svarede, efter det uafgjorte resultat mod Everton fredag, igen på Paul Pogbas kritik af hans ledelsesstil og sammenligning med Ole Gunnar Solskjær, hvor portugiseren ikke kunne være mere ligeglad med Pogbas holdning.

Pogba kom med udtalelsen til Sky Sports om, at han ser sin nuværende træner som en helt anden type manager, der ikke "går imod sine egne spillere", hvor franskmanden også nævnte, at han havde et godt forhold til Mourinho, men man aldrig vidste, hvordan forholdet ville være næste dag. 

Efter 2-2-resultatet på Goodison Park fredag blev Tottenham-manageren spurgt ind til kritikken, hvor den karakteristiske portugiser svarede igen. 

- Jeg vil gerne have lov at sige, at jeg er bedøvende ligeglad med, hvad han (Pogba, red.) siger. Jeg kunne ikke være mere ligeglad. Ikke interesseret i det overhovedet, siger Mourinho til Sky Sports fredag. 

Tottenham og Mourinho er med det uafgjorte resultat at finde på en syvendeplands med fire point op til Chelsea, som har en kamp i hånden, og adgangen til Europa.

Husk og følg med på vores Instagram-profil, som også byder på konkurrencer, top 10-lister, afstemninger og meget mere:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED