AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:07:2020 09:15
Mourinho raser efter Arsenal-hån: De har ikke selv meget at fejre

José Mourinho svarer lokalrivalerne igen, efter Arsenal hånede Tottenham på sine sociale medier.


Man skal passe på med at kaste med sten, når man selv bor i et glashus, for nu har José Mourinho kommet med et spydigt comeback, efter Arsenal hånede Tottenham på sine sociale medier.

The Gunners prikkede til The Lilywhites, da de lagde højdepunkter op fra FA Cup-sejren over Sheffield United med teksten: "Det er ikke nemt at slå Sheffield United på Bramall Lane".

Det er nemt at tolke som en reference til sidste uges Tottenham-nederlag til netop The Blades. Sådan opfatter Mourinho det i hvert fald, og han er nu kommet med et modsvar.

- Man nyder kun andres problemer, når man også selv er i problemer. Det siger mere om Arsenal, for de har ikke meget at fejre og udnytter enhver chance, de får. De er i en tilsvarende situation som os i tabellen, siger Mourinho ifølge The Independent.

Portugiseren regner dog ikke med, at "joken" repræsenterer hele Arsenal.

- Jeg kan ikke lide at kæde klubben sammen med et tweet. Måske tager jeg fejl, men det var nok én person. Jeg tror ikke, det var Mikel Arteta ellere Granit Xhaka eller en anden anfører for klubben, som gjorde det, siger Mourinho.

- Det var nok en eller anden fyr, som har arbejdet hjemmefra de seneste tre måneder.

De to klubber mødes til deres første North London Derby på Tottenhams nye stadion denne søndag. Det bliver spændende at se, hvem der har håneretten efter det opgør.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED