AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
21:04:2017 17:03
Mourinho om Rashfords mulige U/21-EM: Giver ingen mening

José Mourinho opfordrer det engelske fodboldforbund til at udelade Marcus Rashford til sommerens U/21-slutrunde i Polen.


Marcus Rashford blev matchvinder for Manchester United, da de torsdag aften sendte Anderlecht ud af Europa League efter forlænget spilletid.

Det var teenagerens tredje mål i de seneste fire kampe, og i den kommende tid vil han formentlig få endnu flere chancer for at score mål, eftersom Zlatan Ibrahimovic blev skadet i opgøret.

Rashford, der allerede har spillet otte landskampe for England, har haft en svær sæson, men på det seneste er hans niveau steget, og blandt andet derfor er det engelske fodboldforbund meget interesserede i at få ham med til sommerens U/21-slutrunde i Polen. Det ønsker José Mourinho dog ikke.

- Når en spiller når et vist niveau, giver det ikke nogen mening at gå et skridt ned og spille med U/23-spillerne. Nicky Butt vælger ham jo heller ikke til et derby mod Manchester City, sagde Mourinho efter kampen mod Anderlecht ifølge Goal.

- Så når man når et vist niveau – og han har nået det niveau – mener jeg ikke, at det giver mening. Men de har beslutningen i deres hænder. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED