AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:07:2020 15:16
Mourinho om placering: Ikke jordens undergang at misse top seks

José Mourinho ser ud til at smide håndklædet halvt i ringen med dagens udtalelse.


José Mourinho har ikke formået at få Tottenham op i top fire, som det var håbet, da han overtog efter Mauricio Pochettino.

Faktisk ligger Spurs helt nede på niendepladsen, hvorfra der er syv point til top seks og ni point til top fire. 

Tottenham er ellers endt i top seks de seneste 11 sæsoner i streg, men det ser altså ud til, at det bliver en svær opgave i år. Det medgiver José Mourinho også til Sky Sports.

- Jeg tror på det, men det er også muligt, at det ikke lykkes, og hvis det er tilfældet, så er det ikke jordens undergang. Holdene ændrer sig. Den gruppe spillere, som var stærk for 10 år siden, er det ikke længere, lyder det fra Mourinho.

- Hvis vi misser top seks, så ser vi selvfølgelig ikke på det og smiler, men vi bliver nødt til at være optimistiske og professionelle, og sige, at så skal næste sæson være anderledes. 

Spurs skal senere i dag krydse klinger med Everton, som ligger placeret på 11. pladsen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED