AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
21:04:2017 16:05
Mourinho om nye skader: Vi er i problemer

José Mourinho mener, at Manchester United er hårdt ramt af skader i øjeblikket, og det presser ham.


Der gik chokbølger gennem Manchester United, da Zlatan Ibrahimovic måtte udgå med det, der ligner en alvorlig skade i torsdagens Europa League-kamp mod Anderlecht. I forvejen var Marcos Rojo blevet skadet i samme kamp, og begge spillere kan nu misse resten af sæsonen.

Derudover er Manchester United ramt af skader til Phil Jones, Chris Smalling og Juan Mata, og dermed tynder José Mourinhos ellers så brede trup ind – og det bekymrer portugiseren.

- Vi er i problemer. Vi er i problemer. I øjeblikket har Eric Bailly spillet seks kampe i træk. 540 minutter i træk. Vi har mistet Marcos Rojo, vi har ikke Jones, vi har ikke Smalling – vi er i problemer, sagde Mourinho efter avancementet mod Anderlecht.

- Og nu har vi også mistet Zlatan, men i angrebet har vi muligheder, og Rooney er på vej. Og lad os se, om Mata kan vende tilbage før slutningen af sæsonen. Lad os se, hvad der sker. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED