AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
19:03:2017 13:59
Mourinho om moderne fodbold: Jeg har indført et par regler

Jose Mourinho gider ikke være ham den træner, der vil efter de gamle dyder i en moderne verden.


De sociale medier spiller i dag en kæmpe rolle, som fylder meget af tiden hos nogle mennesker - nogle mere end andre.

Fodboldspillere befinder sig også på de sociale medier, og nogle trænere er trætte af at se dem bruge så lang tid på det, men Mourinho erkender, at man nu lever i en verden, hvor det bare er sådan. Det fortæller han i et interview til den portugisiske tv-station, SIC.

- Da jeg var assistenttræner havde jeg en træner, der bad mig om at fortælle, hvis spillerne hele tiden sad med deres telefoner. Jeg så mange spillere sidde dybt begravet i telefonen, men jeg sagde til træneren, at der ikke var noget. Jeg ved, at befinder os i en tid, hvor tingene er anderledes, end de var før, siger Mourinho.

- Jeg forsøger selv at indføre nogle regler. Eksempels må en skadet spiller ikke fortælle en diagnose på de sociale medier, inden klubben er kommet med en udmelding.

- Man skal stoppe med at sige: "Dengang jeg var fodboldspiller". Tidligere var det helt udelukket at tage et billede i omklædningsrummet efter en sejr. Der er nogle ting, som man ikke kan kæmpe imod. Jeg har selv en Instagram-profil, som mine kommercielle partnere mente var en god idé. Jeg smider måske noget op én gang om måneden. I min alder kan jeg også lære noget af det, som de unge arbejder med, slutter Mourinho.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED