Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 14:37
Mourinho målløs efter pointtab: Forstår ikke Son og Lamela-beslutninger

Spurs-boss Jose Mourinho var særligt utilfreds med Heung-Min Son og Erik Lamela efter lørdagens remis mod Newcastle.


Tottenham har ikke haft nogen blændende 2020/21-sæson, og det blev ikke bedre i weekenden, da Newcastles sent udlignede til 2-2 mod Jose Mourinhos tropper.

Dette var langt fra tilfredsstillende for selvsamme Mourinho, der efterfølgende har langet ud efter sit hold i pressen.

Først kritiserede portugiseren, i et interview med Talksport, sit hold for deres manglende evne til at holde en føring, mens han senere hen har luftet sine frustrationer overfor mediet Football London.

Her gik kritikken mere specifikt ud over offensiv-duoen Heung-Min Son og Erik Lamela.

- Vi havde en chance i anden halvleg, hvor jeg ikke forstår, hvorfor Son vælger at aflevere bolden i stedet for at skyde. Jeg ved ikke hvorfor, han skulle bare have kontrolleret bolden og skudt.

- Vi havde også en chance, hvor Lamela omvendt bare skulle have spillet bolden ind til Tanguy (Ndombele), som var helt fri foran mål, men jeg ved heller ikke her, hvorfor han besluttede at gøre, som han gjorde.

Tottenham ligger lige nu på femtepladsen a point med Liverpool og West Ham, mens The Hammers har chancen for at slå Chelsea af fjerdepladsen, hvis de vinder mandagens kamp mod Wolves.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED