Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2021 08:04
Mourinho kritiserer sit forsvar: Det har noget med deres evner at gøre

José Mourinho var træt af, at hans forsvar ikke kan holde koncentrationen en hel kamp.


José Mourinho var ærgerlig over, at Tottenham ikke formåede at lukke kampen mod Fulham ved at score på egne chancer, men portugiseren var bestemt heller ikke tilfreds med sit forsvar.

Ivan Cavaleiro steg flot til vejrs og udlignede til slutresultatet 1-1 i anden halvleg, men Mourinho følte, målet kunne være blevet forhindret, hvis ikke hans defensiv havde en træls tendens til at miste fokus i vigtige øjeblikke.

- Jeg synes, det er noget, der karakteriserer spillerne. Men det er også svært. Der er visse defensive problemer, som skyldes organisationen af holdet, men andre ting har med spillernes individuelle evner at gøre, og længere er den simpelthen ikke, sagde Mourinho efter slutfløjt ifølge Football London.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED