AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 08:30
Mourinho: Jeg ville ikke bytte Tottenham-profil for Bruno Fernandes

Tottenham-træneren ville ikke bytte sin egen playmaker for Manchester United-stjernen.


Tottenham var mere seriøse end Manchester United med sin interesse i Bruno Fernandes sidste sommer og forhandlede længe med Sporting Lissabon om en aftale, som dog aldrig kom i hus.

I stedet signede The Lilywhites Giovani Lo Celso, mens Bruno Fernandes kom til Premier League for rivalerne fra Manchester et halvt år senere.

At landsmanden, der sidenhen har været en åbenbaring for rivalerne, ikke endte i Tottenham, ærgrer José Mourinho sig dog ikke over.

Han er mere end tilfreds med Lo Celso, som han ikke ville bytte væk - heller ikke for Fernandes.

- Jeg ved ikke, om det er sandt, at Lo Celso var spilleren, der kom til Tottenham i stedet for Fernandes, men hvis det passer, vil jeg sige, at jeg ikke ville bytte Lo Celso for nogen spiller, fortæller portugiseren til Sky Sports.

- Jeg ville ikke bytte ham for nogen. Ikke for Bruno, ikke for nogen anden.

24-årige Lo Celso har scoret to mål og lavet én assist for Tottenham i 30 kampe denne sæson. Fernandes har lavet seks scoringer og fire assists for Manchester United i 13 optrædener.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED