AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:02:2020 21:10
Mourinho: Jeg er den første manager til at elske Lucas

Tottenham-træneren mener ikke, at den brasilianske angriber nogensinde har følt sig mere elsket end nu.


I Paris Saint-Germain var Lucas aldrig for alvor fast starter, og det blev han heller aldrig under Mauricio Pochettino i Tottenham.

Men Mourinho mener, at han nu har gjort sit for, at den brasilianske offensivspiller føler sig værdsat og elsket i Londonklubben.

- Siden Lucas kom til Europa, har der ikke været en træner, der sagde; "Du er vigtig, du er virkelig god, du er en prioritet, og du kan spille alle kampe?,"  siger The Special One til Epsorte Interativo.

- Jeg tror, dette er første gang, at en fantastisk, sensitiv, følsom mand har følt, at hans træner kan lide ham, at hans træner ønsker ham på holdet. 

Det er måske også årsagen til, at Lucas denne onsdag aften starter inde mod RB Leipzig. Enten er det kærlighed, eller også er det fordi, både Son Heung-min og Harry Kane er ude med langtidsskader.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED