AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2018 01:29
Mourinho forsikrer ikke Mkhitaryan: Alle har en pris

Henrikh Mkhitaryan får ingen forsikringer om, at han ikke er til salg hos Manchester United.


Armeneren Henrikh Mkhitaryan var en af José Mourinhos første signings i Manchester United i sommeren 2016, men præstationerne i den røde United-trøje har været ustabile for den offensive midtbanespiller.

Nu er Mkhitaryan rygtet væk fra Manchester United og da José Mourinho lørdag blev spurgt direkte til, om Mkhitaryan er på vej væk svarede han kryptisk: 

- Min tilgang til spillerne er, at alle spillere har en pris, udtaler Mourinho ifølge Sky Sports og fortsætter:

- Ingen spillere er urørlige. Alle har en pris. Når transfervinduet er åbent som nu, så er det også åbent for andre klubber, der er interesseret i vores spillere. De kan byde, så er det op til os og takke ja eller nej.

- For nu er Mkhitaryan vores spiller og en rigtig god spiller. Han spillede i FA Cup'en i den seneste kamp og spiller sikkert også den næste kamp. Han er en af de spillere, der som andre i vores trup, er involveret i del snak i medierne for tiden. Men han træner lørdag, han træner søndag og så spiller han kamp, siger Mourinho.

29-årige Mkhitaryan startede sæsonen godt med fem assists i sine første tre ligakampe. Det er dog gået ned af bakke siden da.

Senest blev han taget ud i pausen mod Derby County - en udskiftning, som Mourinho senere undskyldte for i pressen. 

 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED