AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2018 11:40
Mourinho forklarer: Fred får ikke spilletid før vi får styr på defensiven

Manchester United skal stå stærkere defensivt, før Fred kan blive fast mand for José Mourinhos mandskab.


Fred får ikke fast spilletid, før Manchester United får styr på sine defensive problemer, fortalte José Mourinho til fredagens pressemøde før lørdagens kamp mod Fulham.

Fred, som skiftede fra Shakhtar Donetsk for £52 millioner, har blot startet tre af sin klubs seneste 14 kampe, og til midtugenkampen mod Arsenal var den brasilianske midtbanespiller helt udeladt fra truppen.

Det har vakt undring, at United valgte at bruge så mange penge på en spiller, som sidenhen kun har spillet en lille rolle for holdet,  men det skyldes ifølge José Mourinho hans mandskabs skrøbelige defensiv.

- Der er også andre spillere i klubben, som har brug for spilletid, og som har spillet endnu mindre end Fred, sagde Mourinho til fredagens pressekonference.

- Jeg tror, Fred får chancen, når holdet er stærkere defensivt og har mindre brug for midtbanespillere, som giver balance, men mere brug for spillere, som er dynamiske og kan skabe chancer.  Når vi er stærkere defensivt, vil Freds udsigt til spilletid ændre sig fuldstændigt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED