AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2020 20:19
Mourinho forklarer: Derfor vil jeg ikke se Tottenham-dokumentar

José Mourinho slår det ganske klart fast, at han ikke vil se den dokumentar, som Amazon er ved at producere om Tottenham.


Amazon har i dag teaset for en dokumentar, som der bliver set meget frem til i fodboldkredse. Dokumentaren om Tottenhams 2019/20-sæson.

Men José Mourinho er ikke én af dem, der kommer til at se dokumentaren, der formentlig vil være i stil med Netflix’ dokumentar om Sunderland, der har været et stort hit.

Den nuværende Tottenham-manager er nemlig ikke begejstret for at have kameraerne så tæt på i dagligdagen.

 - Hvis du spørger mig, om det er noget, jeg nyder, så nej. Jeg kan ikke lide fornemmelsen af at være med i Big Brother, men jeg prøver at glemme dem.  Jeg synes, jeg har formået det i størstedelen af tiden, siger Mourinho på et pressemøde.

- Jeg har ingen idé om, hvad der er med. Jeg er ikke bekymret. Intet er falsk, alt er virkeligheden.

- Kommer jeg til at se det? Nej. Nej, det gør jeg ikke. Det er ikke noget, jeg har lyst til, fordi jeg bedre end nogen anden ved om dagligdagen her. Men jeg tror, at det bliver meget, meget interessant for folk, der elsker fodbold og sport.

Selvom Mourinho ikke har tænkt sig at se dokumentaren, kan vi ikke vente med at se den, når den efter planen udkommer senere på året.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED