AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
19:03:2017 17:58
Mourinho fastslår: Hellere Europa League end top fire

José Mourinho vil hellere vinde Europa League end at komme i top fire i Premier League i denne sæson.


Manchester United er i øjeblikket uden for top fire i Premier League og er dermed ikke inde i varmen til Champions League-fodbold i den kommende sæson. Derfor ser manager José Mourinho hellere, hvis han skal vælge, at man vinder Europa League, som med trofæet også giver adgang til CL-fodbold den følgende sæson:

- Jeg foretrækker helt klart Europa League (over Premier League, red.). Den giver os det samme - Champions League. Men den giver os også et trofæ, en masse prestige og en europæisk super cup-finale. Men vi skal fortsat holde fast i top fire, for hvis vi skulle ryge ud af Europa League, så er det vigtigst igen, siger Mourinho til Sky Sports.

Yderligere fortalte José Mourinho, at han selvfølgelig er glad for søndagens 3-1 sejr over Middlesbrough:

- Det var en stor sejr mod Boro i dag, fordi den holder os i live omkring top fire. Hvis vi ikke havde vundet i dag, så havde vi ikke fået noget ud af Arsenals nederlag og det faktum, at enten Liverpool eller Manchester City mister point i denne runde. Så det var vigtigt, siger Mourinho.

Sejren bringer United op på femtepladsen i Premier League. Et stort skridt for klubben, der har ligget nummer seks i rækken i 184 dage.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED