AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2023 14:17
Mourinho får massiv kritik: "Giv ham 10 spilledages karantæne"

Keith Hackett mener, at Jose Mourinhos og AS Roma skal have en hård straf for at chikanere Anthony Taylor.


Jose Mourinho får i øjeblikket massiv kritik af diverse journalister på de sociale medier.

Det skyldes episoden, hvor han venter på Anthony Taylor i parkeringskælderen efter Europa League-finalen, som AS Roma tabte. Her lagde han ikke skjul på sin utilfreds med Premier League-dommeren, der dømte finalen.

Efterfølgende er det også kommet frem, at flere italienske Roma-fans chikanerede og kastede ting - heribandt en stol - efter den engelske dommer, da han og familien skulle flyve tilbage til England. 

Flere engelske journalister mener, at Jose Mourinho har været med til at fremkalde episoden grundet sin opførsel under og efter kampen, og ifølge den tidligere Premier League-dommer, Keith Hackett, bør AS Roma og Jose Mourinho få en kæmpe straf af UEFA.

- Jose Mourinho er giftig, og hans skældsord har været haft store konsekvenser. Hændelserne fra Budapest lufthavn, i kølvandt på Mourinhos skældud, er uacceptable. Mourinho er bøllen på en legeplads, og den eneste måde at stoppe ham på er at påføre hårde sanktioner, skriver Keith Hackett på Daily Telegraph.

Keith Hackett mener, at Jose Mourinhos aktioner er skyld i fansenes reaktioner og mener, at både klubben og Jose Mourinho skal straffes.

- Efter det der skete med Jose Mourinho og den uacceptable opførsel ville jeg bandlyse AS Roma i en europæisk turnering i en eller to sæsoner, og Mourinho bør få 10 dages karantæne. 

- Folk vil sige, at det er i overkanten, men han fortjener det, men man har brug for at skræmme dem, fordi managere som Mourinho tror, at de kan slippe afsted med alt, lyder det fra Keith Hackett.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Avis: Declan Rice afviser gigantklub

2. Ny melding: Dette er Harry Kanes transferplaner

3. Alt er på plads: Barcelona og Xavi går på rov i Premier League

4. Manchester United er i forhandlinger om Højlund

5. Manchester United er klar med en kæmpe exit-bonus til Maguire


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE