Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2020 15:14
Mourinho er opgivende: Vi kan ikke kæmpe imod Chelsea

José Mourinho mener ikke, at Tottenham er i stand til for alvor at kunne konkurrere med Chelsea, når klubben også har en Europa League-kvalifikationskamp torsdag.


José Mourinho har måske en pointe, når han før tirsdagens Carabao Cup-kamp mod Chelsea siger, at Tottenham næppe kan konkurrere med Londonrivalerne.

Spurs' kampprogram er ekstremt presset her i indledningen af Premier League-sæsonen. Søndag spillede man mod Newcastle, tirsdag venter Chelsea, inden klubben igen er i aktion torsdag i Europa League-kvalifikationen.

En sejr her vil sikre Tottenham adgang til gruppespillet af dette års Europa League, og set fra et økonomisk standpunkt er det meget mere værd end en sejr over Chelsea tirsdag.

Derfor skal man måske ikke forvente, at Tottenhams A-kæde starter inde.

- Jeg ville gerne kæmpe i Carabao Cuppen, men jeg tror ikke, jeg kan. Vi har en kamp torsdag, som ikke giver os nær så mange penge som Champions League, men gruppespillet i Europa League sikrer os en vis sum penge, som er vigtige for en klub som os, siger Mourinho mandag ifølge London Evening Standard.

Son Heung-min blev skadet i søndagens kamp mod Newcastle og er dømt ude af tirsdagens opgør. Ellers står størstedelen af Tottenham-truppen til rådighed, men Mourinho mener næsten, at arrangørerne af Carabao Cuppen tvinger ham til at starte et svækket hold.

- Udover Sonny er alle klar til kamp, men jeg tror, I kan forestille jer, hvad der kommer til at ske med en kamp torsdag, som er vigtig for os. Jeg synes, EFL traf en beslutning for os. De skabte ikke kun et problem, de tog en beslutning for os. Så det bliver beslutningen, sagde Mourinho.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED