AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2018 09:32
Mourinho er glad for, at arrig Klopp ikke blev udvist

I kampens hede mod Manchester United forlod Jurgen Klopp det tekniske felt på sidelinjen, hvilket dommeren heldigvis - ifølge Mourinho - valgte at ignorere.


Det kunne have medført en udvisning til Liverpools tyske træner, da han forlod det tekniske område undervejs i kampen mod Manchester United for at råbe af Dejan Lovren,  men kampens dommer - Craig Pawson - valgte at ignorere forseelsen.

Derfor får Pawson nu ros fra uventet side. Jose Mourinho er nemlig glad for, at Klopp ikke blev tvunget til at se resten af kampen fra lægterne. 

-  Det er nok ikke det svar, I forventer, men jeg er glad for dommerens beslutning om ikke at udvise Jurgen Klopp.  Klopp sagde nemlig ikke noget ondt til dommeren, men var ophidset over én af sine spillere, og det samme skete for mig i kampen mod Crystal Palace.  Det valgte dommerne heldigvis også at se bort fra, siger Jose Mourinho.

I dette tilfælde var Klopps vrede nemlig rettet mod Lovren, der efter en fejl fik den tyske træner til at fare langt ud af det tekniske område for at overfuse ham. I disse situationer mener Jose Mourinho ikke, at man bør straffe trænerne.

- Så længe du ikke brokker dig over dommeren eller til dommeren, så synes jeg, dommeren gør det rigtige ved at ignorere det, siger Mourinho.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED