AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:05:2020 13:42
Mourinho-effekten: Willian "er på vej til Tottenham"

BeIN-kommentator Richard Keys påstår, at Willian mere eller mindre skulle være på vej til Tottenham.


Det er slet ikke utænkeligt, at BeIN-kommentator Richard Keys har ret, når han siger, at Willian er på vej fra Chelsea til Tottenham.

Forleden blev den 31-årige brasilianske Chelsea-profil citeret for at sige, at han ikke ville udelukke et skifte til en rivaliserende klub, og Tottenham er flere gange blevet kædet sammen med wingeren.

Særligt efter at José Mourinho, der altid har været stor fan af brasilianeren, kom til The Lilywhites. Og portugiseren skulle ifølge Keys have haft en hånd med i den måske kommende transfer.

- Willian er en af de spillere, som José Mourinho allerede har snakket om en transfer med. Han er på vej til Tottenham, siger Keys i The Keys & Gray Show.

Willian er som sagt en spiller, Mourinho sætter pris, og samtidigt kan han hentes på en fri transfer, hvilket er ekstra meget værd på det nuværende transfermarked, der er påvirket af coronakrisen.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE